Helix

Helix vardu pavadinta naujausia ir moderniausia Wayne Fueling Systems kolonėlių grupė. Šią grupę sudaro 4 kolonėlių modeliai: Helix 2000, Helix 4000, Helix 5000 ir Helix 6000. Helix kolonėlėse yra viskas, ką Wayne Fueling Systems gali pasiūlyti geriausia.

Helix kolonėlės ypatingos savo dizainu: atskirtos „švarios“ ir „purvinos“ sritys, kas leidžia apsaugoti vartotojo sritį nuo nešvarumų, daugiau vietos prekės ženklui ar reklamai, kuri matoma iš visų pusių, ergonomiškas pistoletų laikiklis, pagamintas iš tamsaus plastiko, ant kurio nesimato nešvarumų ir įbrėžimų, didelis ekranas su baltais skaičiais juodame fone užtikrina gerą matomumą tiek dieną, tiek naktį.

Helix kolonėlėse užtikrinamas saugumas, nes jose esantys moduliniai skyriai užrakinami nepriklausomai, o specialus metalinis rėmas riboja neteisėtą priėjimą prie kolonėlės elektronikos.

Helix kolonėlės sukurtos taip, kad jų aptarnavimo ir remonto kaštai būtų minimalūs. Jose sumontuoti kompaktiški siurbliai su nauja filtravimo sistema, kuri leidžia filtrus pakeisti labai lengvai, neišlaistant kuro. Kolonėles galima rinktis su Xflo dozatoriumi, kuris užtikrina tikslesnį dozavimą ir retesnes metrologines patikras, o tai leidžia sutaupyti tūkstančius litrų kuro per metus. Helix gali būti komplektuojama su savitarnos mokėjimo terminalu ir Media.

 

Konfigūracijos

 
Satelito prijungimas

Max dozatorių skaičius

2

3

4

6

iMeter dozatorius

Xflo dozatorius

Max produktų skaičius

2

2

4

5

Pritaikyta etanoliui ir biodyzeliui

Max pistoletų skaičius vienoje pusėje

2

2

4

5

Žarnų įtraukimas

Kainos ir kiekio ekranas