Elaflex

Vokietijos firmos “Elaflex” produkcija yra žinoma dėl savo neprilygstamos kokybės, patikimumo ir ilgaamžiškumo.

ŽARNOS. ARMATŪRA. SUJUNGIMAI. КОМPENSATORIAI. KURO IŠDAVIMO PISTOLETAI.

Užpylimo žarnos.

Kokybiškos žarnos, atitinkančios standartus, ELAFLEX / ContiTech. Rulonais, gabalais arba patikrintomis žarnų sąrankomis.

Žarnos lėktuvų užpylimui (EN 1361, API 1529)

«Geltonoji juosta»Тipai: HD-C, VHD, PHD, TW-E. Degalams lėktuvams ir reaktyviniams varikliams. Su ženklinimu NEON saugumo tikslais. Aprobuota stambiausių naftos kompanijų.  Viduje NBR, antistatas. Darbinis slėgis 20 barų.

ELAFLEX. ŽARNŲ ARMATŪRA

Žarnų armatūra.

Atitinka pasaulinius standartus – patikima ir ilgaamžė.

 

Sujungimai su movomis (VG95951/EN 14424)

Sujungimai su  vidaus/išorės sriegiu ir srieginėmis movomis. DN 13-25. Iš žalvario, chromuoto žalvario arba nerūdyjančio plieno. Taip pat  pristatomas neišardomas tipas NR. Aksesuarai: apsauga nuo lūžio KS16 ir KS21 Užmova CS16 ir CS21

ELAFLEX. DEGALŲ UŽPYLIMO ARMATŪRA.

Degalų užpylimo armatūra.

Atitinka pasaulinius standartus – patikima ir ilgaamžė.

Аrmatūra užpylimui « TW»  (DIN 28450, EN 14420-6)

Greito sujungimo armatūros atitinka DIN 28450, pačios užsifiksuojančios. Cisternoms ir įvairiems pramoniniams taikymams. Diametrai 2”, 3” ir 4”. Iš presuoto žalvario (standartas), nerūdyjančio plieno, presuoto aliuminio. Dangtelis iš poliamido. Darbinis slėgis iki 16 barų.

ELAFLEX. KOMPENSATORIAI + VAMZDŽIŲ SUJUNGIMAI.

Коmpensatoriai  +  vamzdžių sujungimai.

Elastiniai sujungimai ERV pagaminti Elaflex/ContiТech su besisukančiais flanšais, DN 25-1000. Aukštos kokybės, ilgaamžiai modeliai.

ERV-G

«Geltonoji juosta» Visų rūšių naftos produktams su priedais iki 50%, gamtinėms dujoms, emulsijai su vėsinančiu vandeniu su antikoroziniais aliejais. Теmperatūra iki +90 оС. Viduje NBR.

ELAFLEX. KURO IŠDAVIMO PISTOLETAI + AKSESUARAI.

Kuro išdavimo pistoletai +  аksesuarai.

Kuro išdavimo pistoletai ELAFLEX/Hiby: aukštos technologijos, saugūs, ilgaamžiai, patogūs remontuoti ir naudoti, didelio našumo.

ZVA kuro išdavimo pistoletai

Automatiniai kuro išdavimo pistoletai iki 130 l/min su standartiniais užpylimo antgaliais. Tinka benzinui, dyzelinui, biodyzelinui, AdBlue, krosniniam kurui. Darbinis slėgis nuo 0,5 iki 4 barų.